Ons team bestaat uit:

Dasia Cycling is de Specialized Concept Store van Curaçao, de eerste Concept Store in het Caribisch gebied. Sinds onze start in 2005 zijn we gegroeid op alle vlakken, van voorraad tot personeel en van service tot kennis. In 2009 zijn we Specialized dealer geworden en de concept store is een volgende stap in onze samenwerking met het beste fietsmerk ter wereld. Wij verkopen een uitgebreid assortiment fietsen en fietsaccessoires van dit Amerikaanse merk. Door Specialized worden we getraind op het gebied van productkennis en Body Geometry middels SBCU (Specialized Bicycle Component University). Zodoende kunnen we u het beste advies geven. Naast Specialized producten vindt u bij Dasia Cycling Curaçao de producten van: CamelBak, Shimano, Pro, Sram, Profile Design, Saris, Garmin, Mavic en Safety Smart Wear. 

Uiteraard kunt u in onze werkplaats terecht voor reapraties aan uw fiets. We repareren fietsen van alle soorten en merken.

Tevens hebben wij testfietsen en verhuren wij mountainbikes en racefietsen.

Stap eens binnen bij ons en kijk naar al het moois dat wij te bieden hebben.

 

barry

Barry Bakker

Eigenaar, verkoper, monteur
Barry begon al vroeg met BMXen en later ging hij fietsen op de racefiets en MTB. Uiteindelijk heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt en fietst hij nog steeds fanatiek.                                                

Rijdt een: SW Epic 29, 

Motto: feel the need, the need for speed!

 

tito

Manuel 'Tito" Seintje 

1e monteur, verkoper, Body Geometry Fitter
Tito is altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de nieuwste technieken. Is tevens een trainings beest op de roadbike.
Rijdt een: Stumpjumper Marathon 29, Venge Vias Pro       

Motto: no pain no gain

Faisel

Faisel Camelia

monteur
Faisel is onze wielenexpert. Hoe krom ook, hij krijgt het weer recht. Wheelies door de winkel is ook een specialiteit van Failsel.
Rijdt een: Stumpjumper 29, SW Tarmac Nibali
Motto: You only live once

 

Manouk Bakker-Hemmen

Verkoopster, administratie

Altijd al geinteresseerd geweest in fietsen, maar door Barry echt enthousiast gemaakt. Naast het gezinsleven staat Manouk 2 dagen in de winkel en regelt ze de zaken eromheen.

Rijdt een: Era comp 29, Amira Expert


 

 

 

   

 

nieuwsbrief

 

 

ik wil op de hoogte worden gehouden van jullie nieuws en aanbiedingen via de Dasia Nieuwsbrief.

Naam: