English

Click on the flag for the English version >

 

Dasia Curacao verhuurt kwaliteitsfietsen van Specialized. We hebben off road mountainbikes [Chisel, Epic HT en Epic FSR],

on road mountainbikes [Rockhopper Street], roadbikes [carbon / aluminium] en e-bikes [Tero MTB, Como street]

 

 

Mountainbike

Onze Specialized mountainbikes zijn voorzien van platte pedalen. We kunnen indien gewenst Shimano SPD pedalen monteren. Rijdt u met andere clippedalen, neem dan naast uw schoenen ook uw eigen pedalen mee en wij monteren deze voor u. Alle mountainbikes zijn voorzien van tubeless banden. In de huur is inbegrepen: een helm, pompje en bidons.

Indien u niet off road wil fietsen kunt u kiezen voor de Rockhopper street. Deze MTB heeft banden met minder profiel. Ideaal voor op de weg, niet geschikt om off road mee te fietsen. In de huur is inbegrepen: een helm, pompje en bidons.

 

Racefiets

Onze Specialized racefietsen zijn niet voorzien van pedalen. We kunnen platte pedalen, Shimano SPD of SPD SL monteren. Indien u een ander systeem gebruikt, breng dan uw eigen pedalen mee. In de huur is inbegrepen: een helm, pompje, reserve binnenband met bandenlichters en bidons.

 

E-bike

Nieuw in onze huurvloot is de e-bike. Voor over de weg het model Como, een sportieve stadsfiets. Indien u off road wilt gaan rijden kies dan voor de Tero, deze MTB met verende voorvork is voorzien van tubeless banden om de kans op lekrijden te verminderen. In de huur is inbegrepen: een helm, pompje en bidons.

 

Tarieven:


Alle prijzen zijn in guldens en incl. 6% OB

Legitimatie benodigd.

Deelname aan (bepaalde) wedstrijden/evenementen is niet toegestaan op onze huurfietsen.

 

Huurperiode loopt van de middag (halen tussen 15.00 en 17.45 uur (zaterdag tot 16.45 uur)) tot de volgende dag (retour tussen 10.00 en 13.00 uur).

 

Reservering is definitief na ontvangst van een (aan)betaling in de winkel of via bank (CUR / NL)

 

Aanvraag reserveringen

Racefiets Mountainbike

 

Velden met * zijn verplicht