Body Geometry Fit (Body Geometrie Fit Integration Technology) is een uitgebreide FIT filosofie, die in het leven is geroepen om fietsers sneller, langer en met meer comfort te laten fietsen, terwijl de kans op blessures verminderd wordt.

 

BODY GEOMETRY FIT PROCES

 

1.Pre Fit Interview
Iedere FIT -of het nu gaat om een recreant of een ervaren fietser- begint met een een kort intake gesprek tussen de BodyGeometry Fitter en de rijder, waarin de blessure geschiedenis, behoeftes en doelstellingen worden besproken.

 

2. Flexibiliteitstest

Deze evaluatie levert een accuraat beeld op van de flexibiliteit en andere fysieke eigenschappen, inclusief een beoordeling van de voetstructuur, kniepositie, kromming van de ruggengraat, schouderbereik, heup flexibiliteit, beenlengte en vele andere aspecten.

 

3. Zijaanzicht
Beoordeeld vanuit het zijaanzicht van de rijder, is het doel een neutrale positie die zowel krachtig als comfortabel is. Dit wordt bereikt door aanpassingen aan de zadelhoogte, stuurhoogte, stuurpen lengte en de positie van de schoenplaatjes.

 

4. Vooraanzicht
Analyse vanuit het vooraanzicht, om de heup, knie en voetpositie te optimaliseren voor de beste prestatie en gebalanceerde krachtoverbrenging. Inclusief een analyse van de pedaal en schoen plaatsing en de hoek van het zadel.

 

5. Follow Up
Na twee weken neemt de Body Geometry Fitter contact met je op om de effectiviteit van de aanpassingen te beoordelen en alle vragen omtrent de Body Geometry FIT te beantwoorden.

nieuwsbrief

 

 

ik wil op de hoogte worden gehouden van jullie nieuws en aanbiedingen via de Dasia Nieuwsbrief.

Naam: